Rum

Rum

Familyroom

Familjerummet rymmer tre personer och är indelat i ett rymligt rum med passage till ett mindre rum. Det rymliga rummet har mycket ljus genom olika fönster. Det finns en dubbelsäng, en mysig sittgrupp och för att fullborda komforten finns det också ett kylskåp, en kaffe- / tebryggare, en TV och det finns wifi.

I det mindre rummet, som också är ett ljust rum genom ett  fönster, finns en enkelsäng och en sittgrupp. På samma våning finns ett badrum med dusch, handfat och toalett.

Friendsroom

Rummet rymmer två personer. Det är ett rymligt rum med mycket ljus genom olika fönster. Det finns två separata sängar, en mysig sittgrupp och för att fullborda komforten finns det också ett kylskåp, en kaffe- / tebryggare och det finns wifi. Detta rum har också ett lyxigt tvättställ med spegel, spotlights, klädskåp och ett extra sidoskåp. Pa samma våning finns ett badrum med dusch, handfat och toalett.

Med hjälp av släta väggar och golv har man även tagit hänsyn till gäster med anlag för allergier. Alla rum är rökfria.

Grillplats

I trädgården finns det en grillplats, en eldplats och en terrass. Här kan du grilla på kvällen och laga din måltid. Vid kallt väder kan du tända en brasa och sitta runt den och mysa.

Du kan ladda ner ett bokningsformulär från nedan länkarna för att boka en arrangemang.

Bokningsformulär

Du kan ladda ner ett bokningsformulär från länkarna nedan för att boka en arrangemang.